Facts

Over ons

Beauty krijgt nachts een droom waarin Beast ligt te sterven in de kasteeltuin. Beauty spoedt zich erheen. Wanneer Beauty bij het stervende Beast openlijk de liefde betuigt, verandert Beast in een prins, die door boze machten in een beest was veranderd en enkel genezen kon als ooit de ware liefde gevonden werd. De liefde heeft hen gered en ze leven nog lang en gelukkig...
...in de wereld.

We willen genieten van elkaar en van de wereld. We houden van wakker worden op een prachtig wildkampeerplekje midden in de natuur. Overdag een beetje bikkelen, cultuur en natuur snuiven en daarna in de hangmat nagenieten van de dag.

Edith

Harry

Hobbies

Onze gezamenlijke hobbies zijn onder andere:
mountainbiken, skieen, duiken, gamen, film kijken, lezen, (wild)kamperen, fikkie stoken en klef doen met elkaar.

Banen opgezegd en alles verkocht

Banen opgezegd en alles verkocht? Yep!
Onze banen hebben we formeel opgezegd. En we hebben huis en inboedel teruggebracht tot 2 fietsen en 10 fietstassen.

Fietsen

Onze fietsen hebben we gehaald bij De Vakantiefietser in Amsterdam.
Het is voor ons allebei de Santos Travel Master 2.9 geworden. Met riem en Rohloffnaaf: amper onderhoud en geen vieze ketting/tandwielen. O ja, en Harry is zich te buiten gegaan aan een Spurcycle Bell .

Slapen

Met onze Hilleberg Nano 3 kunnen we slapen waar en wanneer we willen. Bij -10° is het nog steeds prima slapen weten we uit eigen ervaring.

Eten & drinken

We hebben een allesbrander, pannen, mokken, etc. bij ons. O ja, en Edith is zich te buiten gegaan aan een lichtgewicht, dubbelwandige titanium beker voor haar genotskoffie .